Grattis oss!

Mitt upp i allt annat som händer så har eljest har fyllt ett år! 🍰

Ett år sprängfyllt av spännande förändringar.

Tack vare en ekonomisk trygghet kunde Ann-Mari säga upp sig utan att veta exakt vad som skulle hända sen. Eljest hade redan funnits ett par månader vid det laget och det blev läge att satsa fullt ut. Livet som egen är oerhört lärorikt, från att ha varit en liten kugge i ett stort maskineri är man plötsligt hela maskinen (nåja, halva maskinen). Det betyder bland annat att det inte är någon annan som sköter marknadsföring och fakturering.

Vi har skapat och börjat sälja våra webbkurser och snart drar Ann-Mari igång studiecirklar via folkuniversitetet.

Människor har tackar oss på olika sätt, efter att ha gjort stora och små kursändringar i livet.

eljest är en glad unge som heller firar en gång för mycket.