Sparkompis

Det är större sannolikhet att du kommer ut på den där löprundan om du har en träningskompis. Någon som kan hålla dig ansvarig om du slutar träna. Någon som det är skämmigt att behöva avboka med hela tiden.

En träningskompis kan du dessutom prata om träning, kost och utrustning med.

IMG_0230.jpg

På samma sätt är det med ekonomi. Alla som vill förbättra sin ekonomi eller börja investera borde ha någon att prata med. En person du litar på och som du kan vara transparent med. Tänk på att du blir som du umgås. Vill du lära dig mer om ekonomi är det suveränt att vara i närheten av andra som också vill det.

Att ha sin löparpolare 30 mil bort och bara köra kontakt via nätet blir inte riktigt lika bra som att ses vid elljusspåret. Det är för enkelt att välja bort det som är online. Försök att hitta en person du kan träffa då och då.

För att göra det enkelt kan du skicka ut frågan på din egen facebook/twitter/instagram/annan social media och kolla om det är någon av dina vänner som nappar. Roligast är det om ni är på ungefär samma nivå och lär er tillsammans allt eftersom.

Hittar du ingen där kan du gå med i någon lokal förening som Unga Aktiesparare eller Aktiespararna för att hitta likasinnade på orten.

IMG_3648.jpg

Lycka till med sparkompisarna.