Det kom ett mail

Ibland undrar jag vad jag håller på med…

Jag skapar innehåll till bloggen, skriver i olika forum och på eljest.se i sociala medier.
Jag producerar lektioner, skriver kursmaterial, undervisar och lägger en stor del av min tid på att läsa och lära mig det som jag sen försöker lära vidare. Det är tidskrävande men också fantastiskt roligt och givande att det är min fantasi och kreativitet som bestämmer hur jag ska nå ut och forma min verksamhet.

Det kommer alltid finnas stunder när det känns lönlöst att försöka nå ut i bruset och jag undrar om något av det jag skriver når fram. När jag lagt en arbetsdag på att skriva ett gediget blogginlägg kan responsen ändå bli väldigt varierande. Ibland bra och ibland nästan obefintlig. Mycket av den feedback jag får, kommer när jag träffar folk IRL eller på sidan av i messenger osv.

Men så kommer det ett sånt här mail i inkorgen:

Hej!
Jag fick er adress till hemsidan för ett år sedan av en gemensam bekant. Jag och min man åkte utomlands en vecka med er mall och pratade i genom livet utifrån alla punkterna. Det var så betydelsefullt och mycket värt att ha det så strukturerat. Det räddade vårt äktenskap den gången.
Vi har varit tillsammans i 22 år och har 3 barn ihop. Och jag vill bara säga att i morgon ska vi iväg för att fira vår 10-åriga bröllopsdag på ett slott, då ska vi följa upp fiolårets sammanfattning enligt er mall. Har även spridit den till vänner och kollegor då jag tycker att den innefattar så mycket i en relation.


Så tusen tack för inspirationen!

Och plötsligt är det värt ALLT arbete.
Tack snälla för att du delade med dig och tack för att jag får dela det vidare ❤️

kickoff_couple.png

Alla behöver feedback (så även jag) så när den kommer i den här formen fattar jag precis varför jag gör det jag gör och det ger energi att köra på länge till.

Det har också blivit hög tid för mig och Kristoffer att planera vår årliga kickoff igen.
Läs gärna inlägget om hur vår personlig kickoff fungerar (och ladda ner den gratis pdf-mallen).

Allt gott
Ann-Mari