När prinsen hälsade på Gomorron

Att skapa nytt är lättare bland andra nytänkare

För drygt nio månader sen jag valde att byta riktning i mitt liv. Jag hade sagt upp mig och slutat på ett bra jobb som jag gillade men inte längre brann för. Jag behövde förändring. Ville göra skillnad för fler. Mer konkret. Putta världen i en riktning som jag tror på. 

Min nya resa har börjat på Gomorron Östersund. En fantastisk plats för kreativa själar som brinner för olika saker. Oavsett vad du ger dig i kast med så törs jag lova att det underlättar enormt om du vill bygga upp någonting av ingenting i en omgivning där andra människor också brinner för något.

Då kan vad som helst hända.

Prins DANIEL besöker Gomorron Östersund

Drygt 9 månader kan du plötsligt befinna dig i ett rum tillsammans med tre andra företag och pitcha ert företags idé för prins Daniel med fellowship.

Det var inte vilket fellowship som helst heller, utan ett följe bestående av:

  • Ashkan Pouya, företagsledare och medgrundare av Serendipity Ixora AB

  • Fredrik Wester, tidigare VD men fortfarande storägare i Paradox Interactive

  • Malin Andrén, modedesigner och grundare av By Malina

IMG_4804.jpg

Som ett av fyra företag hade Eljest blivit utvalt för köra en runda bordet diskussion med prinsen och  superentreprenörerna. Vi fick chansen att presentera företaget och berätta om en utmaning vi upplever just nu.

Även om vi bara hade 40 minuter på oss så gav det flera värdefulla insikter. Jag blev också djupt imponerad av alla fyra personerna som gav raka och klara svar samt intressanta infallsvinklar.

Mycket tacksam att jag fick chansen att vara med!

Varmt tack till min fantastiska arbetsplats @gomorronostersund för att ni ordnar med så coola grejer och @prinsdanielsfellowship för att ni svängde förbi ett gäng taggade nyföretagare!

IMG_4807.jpg