Nybörjarkurs i investeringar

Nu har vi äntligen lanserat vår nybörjarkurs i investeringar! Den här kursen hjälper dig att komma från ruta noll tills att du är igång och har börjat bygga din egen pengamaskin.

Genom texter, videos, quiz, och bilder lär vi dig allt du behöver veta för att komma igång med investeringar på börsen. Vi hjälper dig att sätta mål, förstå vilken typ av konto du ska skapa, vad och varför du ska köpa och hur du skyddar dina investeringar mot dig själv.

Eftersom det är en onlinekurs kan du gå den helt i din egen takt, behöver inte känna dig skamsen inför någon anställd på banken och du har möjlighet att diskutera med andra som går samma kurs (och oss såklart).

Det första introduktionsblocket som handlar om bland annat ränta-på-ränta och hur du sätter mål är öppet för alla. Testa på det helt utan att du behöver registrera dig.

Ha det bäst!
Ann-Mari & Kristoffer