Första lektionen gjord!

Ett gäng härliga tjejer som vill lära sig att investera!

Jag var ute i skogen igår och plockade lingon alldeles ensam. Kände att jag behövde en stunds lugn och ro i kroppen för att stilla tankarna inför kvällens studiecirkel. Finns ingenting som är så lugnande för själen som att vistas i skogen. Höra vinden svaja i träden runtomkring, se höstens alla färgskiftningar och andas in djupa andetag av frisk luft. Då är det lätt att bara vara.

IMG_7358.jpg

Sen rullade tiden iväg och det var äntligen dags!

Kom igång med investeringar

Sju trevliga tjejer och jag!
Det fanns sannerligen mycket att prata om. Vi hann inte ens med allt jag tänkt mig eftersom det kom så många bra frågor och deltagarna kändes minst sagt ivriga att veta mer. Finns inget roligare än att berätta och lära ut för människor som vill lära sig ❤️

Kände mig alldeles hög när jag cyklade hemåt i höstkvällen!

Det här kommer bli så himla bra.