Eljest vill hjälpa dig uppnå tre saker. Göra dig rik, göra dig lycklig och hälsosam. Tre områden som både forskning och erfarenhet kopplar ihop. Vi vet att speciellt ekonomi men också lycka och hälsa är känsliga områden att prata om.

Därför jobbar vi för att bygga en kunskapsbank och ett community du kan vända dig till.

Inläggen och kurserna nedanför är ett bra ställe att börja. Ställ gärna frågor, skicka kommentarer och diskutera med andra genom att bli medlem i vår gemenskap.

 
 

UtvalT Om pengar

 

UtvalT om lycka och personlig utveckling

Visa alla inlägg om lycka.

 

UtvalT om hälsa

 

ONLINEKURSER

presentation_learning.jpg

Vill du få koll på pengarna?

Kursen som tar dig från noll koll till en sund ekonomi. Vi lär dig att prata om ekonomi i en relation, skapa mål och hjälper dig att skapa strategier för att lyckas.

Kursen är grundad i forskning kring beteendevetenskap, vi vet varför det är svårt att spara och berättar hur du lyckas i alla fall.

De första lektionerna är gratis, bara att provköra.

Grundkurs i privatekonomi.

 
 
school_thumbnail_mobile.png

Vill du lära dig investera?

Då kan du spana in vår nybörjarkurs som lär dig investera på börsen. Den börjar med att förklara vad börsen är för nånting och bygger vidare därifrån. Vi hjälper dig också med det praktiska och visar i filmklipp hur du öppnar ett konto hos nätmäklaren, för över pengar och kommer igång.

De första lektionerna är gratis, bara att gå in och provköra.

Nybörjarkurs i att investera på börsen 

 
 
 

Diskutera med andra

Om du tycker att det verkar spännande. Bli en del av vår rörelse och diskutera med andra som precis börjat, eller kommit längre i sin resa ut från ekorrhjulet.